keskiviikko 22. joulukuuta 2010

22. luukku

Tämä järkyttää minua

Noh kyllähän niitä järkyttäviä asioita tässä maailmassa valitettavasti riittää. Se kaikki paha mitä me ihmiset saamme toisillemme ja luonnolle aikaiseksi on järkyttävää. Onneksi maailmassa on paljon hyvääkin, onneksi meissä ihmisissä on sitä hyvääkin. En voi nyt sanoa mitään kovin henkilökohtaista, kun yhtäkkiä en keksi mitään yksittäistä asiaa. Kyllä omaankin elämään ja lähipiirin elämään kuuluu niitä järkyttäviä asioita, mutta juuri nyt ei ole pinnalla mitään suurempaa, onneksi. 

2 kommenttia:

  1. Järkytyin kun huomasin miten vanhoja meikäläisen linkkejä sulla on! :D Tuo spaces blogi ei ole enää käytössä ja Flicrissäkin on vain vuoden 2005-2006 Islantikuvia.

    Pitäis kyllä keksiä parempi roskis kuville kuin Facebook. Mutta onhan mulla kuvia omilla nettisivuilla http://pohojanakka.com ja tosiaan naamakirjassa www.facebook.com/Pohojan.akka
    Tähän valokuvaajan blogiin varmaan myös tulee jotain :)

    Hauskoja kyllä nuo blogiteemat: tulee kirjoitettua/luettua monesta aiheesta, mistä ei olisi ehkä itse hoksannut alkaa kirjoittamaan. Näistä voi olla jatkossakin apua kun miettii mitä kirjottaisi.

    Hyvää talvipäivän seisausta teille! Valoa kohti siis vuosi taittuu ja tuo mukanaan kaikkea uutta ja jännää :)

    VastaaPoista
  2. Joo mie oon vähän laiska noita linkkijuttuja päivittelemään :). Mukavaa talvipäivän seisausta siullekii!!!

    VastaaPoista

Tervetuloa jakamaan ajatuksia rakentavassa hengessä kanssani!

Lukijat