lauantai 3. huhtikuuta 2010

Mistä on mukavat päivät tehty?

Olisin ihan yhtä hyvin voinut aloittaa "Mistä on muhkeat riidat tehty?". Alkuviikosta oli nimittäin aikamoista eripuraa täällä meillä. Loppuviikosta onkin tuntunut niin paljon paremmalta, kun on vähän tuuletettu tunteita. Ja sen lisäksi, että on tuulettu tunteita on tuuletettu myös kaikki matot ja petivaatteet pitkästä aikaa ja pistetty koko koti koreaksi.

Tänään sain herätä siihen, että heräsin. Olin nukkunut tarpeeksi, eikä makaaminen enää ollenkaan huvittanut. Kuinka energinen olenkaan ollut koko päivän! Suursiivouksen jälkeen olen saanut ihmeellisiä emäntäkohtauksia ja olen puhdistanut kaikki mahdolliset kodinkoneet mikrosta pyykkikoneeseen, kokannut, leiponut ja vihdoin ja viimein innostunut taas ompelemaan. Laitan myöhemmin kuvia ompeluksista, jos vain muistan. Kaiken kruunaa se, että kävimme tänään kaupungilla koko perheen voimin ravintolassa. Huomenna tulee taas vieraita ja aamulla leivomme pitkästä aikaa pullaa!

Kun tällaiseen energiseen päivään vertaa viime viikkoja, niin olemme kyllä eläneet aika väsähtänyttä elämää. Ei ole ihme, että tulee eripuraa, kun joka päivä joku on ollut huonolla tuulella.

Mutta eipä minulla nyt oikeastaan ole mitään tähdellistä sanottavaa, joten lopetan tähän ja menen nukkumaan.

2 kommenttia:

  1. "Heräsin siihen että heräsin", kuinka kivasti sanottu :)
    t.belkian akka

    VastaaPoista
  2. Ai sie oot käynyt täällä vanhojakin tekstejä lueskelemassa. Se on harvinaista katsos nykyään herätä vain siihen :).

    VastaaPoista

Tervetuloa jakamaan ajatuksia rakentavassa hengessä kanssani!

Lukijat