keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Paperikaaoksen tyrmäysyritys

Tarkkuus ja järjestelmällisyys eivät taida olla meidän perheen valttikortteja. Sen sijaan meillä on tapana saada hienoja ja vähemmän hienoja visioita sekä väkertää omiamme. Mielessä on jo pitkään ollut väkertää joku lokerikko laskuille ja muille papereille, jotka tuppaavat katoamaan helposti. Kansiot ovat jotenkin hankalia ja laatikot/koritkaan eivät ole oikein toiminut paperien säilönnässä. Kokeillaan nyt sitten tämmöistä:


Maksamattomia laskuja odottaa vihainen apina. Maksettuja laskuja suojaa villainen sydän. Villa ja rakkaus lämmittää, vaikka kaikki rahat olisivat menneet laskuihin. Positiivinen verokarhu odottaa verovähennyksiä varten säilytettäviä kuitteja. Viimeinen muiden epämääräisten säilytettävien papereiden lokero oli hankalin tehdä ja lopulta vain tein jotain ja sen on kyllä näköinenkin.

Nyt on menossa joku sellainen kausi, että tykkään ommella kaikki mahdolliset saumat näkyviin, vaikka menisivätkin vinoon :). Pohjakankaana käytin vanhaa ilmeisesti roolipeleissä käytettyä viittaa ja muut kankaat olivat ylijäämäpaloja. Tämä odottaa enää seinään hakattavia nauloja ja ripustusta.

2 kommenttia:

  1. Hauska idea. :) Mulla on ollut vähän samansuuntaisia suunnitelmia, tosin eri materiaalista. Saa nähdä, että milloin ehdin ja jaksan toteuttaa, materiaalia olen kyllä haalinut inspiraation varalle. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Siis tohonhan olisi voinu vielä laittaa lokeroita vaikka mille. Mie en varsinaisesti ollu mitään materiaalia koonnu ja keräilly, mutta sillai tulee kyllä hienompaa luultavasti :).

    VastaaPoista

Tervetuloa jakamaan ajatuksia rakentavassa hengessä kanssani!

Lukijat